Etichete

SECTIUNEA SCHIMBURI

* NU FAC SCHIMBURI CU PRODUSE VECHI,DECOLORATE,RUPTE,MODIFICATE.Am pretentia ca starea lor sa fie fff buna,ba chiar excelenta asa cum o au si produsele mele!!!!
** ACCEPT SCHIMBURI DOAR LA PRODUSELE CARE AU MENTIUNEA " ACCEPT SCHIMB" (sunt articole purtate 1-2 ori, fara defecte,nu sunt decolorate sau agatate) SAU LA PRODUSELE CARE AU Eticheta SCHIMBURI ( articole purtate,starea lor fiind buna sau f buna)

***PRODUSELE CARE CONTIN IN DESCRIERE "NU ACCEPT SCHIMB" SUNT HAINE NOI,FARA ETICHETA LA UN PRET REDUS.

vineri, 4 iunie 2010

LISTA NEAGRA INCEPE

1) ANCAS ARMINA MIRABELA - ALEEA STUDENTILOR CAMIN 10 , CMERA 140 , TIMISOARA , JUDETUL TIMIS , TELEFON 0721.353.882 EMAIL onyony1988@yahoo.com Pacat ca nu ai rezolvat absolut nimic prin fapta ta plina de prostie ... Ok...am platit suma de 15 ron pt trimitere/magazie ( retur ) , am facut o plimbare la posta sa trimit/ridic coletul ...si cam atat ...N am saracit ca am pierdut banii astia dar ma intreb totusi ce e asa de amuzant sa faci o fapta de genu asta?!
.....dupa ce am vb cu ea la tel de 2 ori , dupa ce mi-a confirmat ridicarea coletului, ca e multumita de bluza...la 2 sapt primesc coletul retur...Cata minte sa ai sa faci astfel de gulme?! Fereasca Dumnezeu de cretine d'astea....avorturi recuperate sunteti domnisoarelor!

4 comentarii:

  1. Astazi am ridicat si eu coletul retur tot de la ea...la fel,15 lei magazinaj si plimbarica.Macar de era ceva scump..un produs de 20 de ron.Asta e!

    RăspundețiȘtergere
  2. nesimtita...asta e. imi zicea cand am vb ultima oara cu ea ca mai are de ridicat inca 3 colete pe langa al meu...probabil ca mai sunt 2 fete pacalite de tampita asta.in fine, este un om de nimmic.

    RăspundețiȘtergere
  3. si cate mai sunt ca si ea....
    sper sa le moara la intrare.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) ce zapacita esti fashion showroom =))

    RăspundețiȘtergere